Vi söker en trio för att ta trippla kliv 👉 Head of Sales 👉 Head of Marketing 👉 Head of Customer Success Klicka här
Close Notice

Om Mainter

Vi har siktet inställt på att bli marknadens bästa och mest användarvänliga underhållssystem. Och vi jobbar både hårt och mjukt på samma gång.

Vår historia

Goda relationer har banat vår väg

Mainter är sprunget ur en dröm att göra skillnad på alla underhållsavdelningar. En vision att skapa en mer hållbar värdekedja, med mindre akuta stopp och maskinparker som håller längre.

workshop-underhåll

VÅR RESA

En fascination för programutveckling

Vår produktidé kommer ursprungligen från vårt systerföretag AM System, som hade en underhållsmodul laddad med erfarenhet och goda kundrelationer. Viktiga ingredienser att ta med, när vi 2018 bestämde oss för utveckla ett helt nytt underhållsprogram, som inledningsvis hette AM Service. Hösten 2021 lanserades den första versionen och 2023 bytte vi namn till Mainter. 

KUL OCH LITE TUR

Det utgör vår kultur

Våra ambitioner är höga och vi har några av Sveriges största företag som kunder. Sedan starten har vi jobbat fokuserat och nära våra slutanvändare, för att hela tiden bli bättre.

Viktigast av allt, vi har kul på vägen.
Så underhåll och underhållning, i dubbel bemärkelse. 

  • Enkla

    Mainter är enkelt att använda och vi är enkla att ha att göra med

  • Kluriga

    Mainter är laddat med smarta funktioner och kluriga människor

  • Snälla

    Mainter vill skapa ett hållbart underhåll och vi är en snäll arbetsplats

Väx smart med oss

Vi är nyfikna på dig som vill jobba i team och växa snabbt, smart och sunt. Frontend, backend, customer success och support manager är några av våra roller.