Vi söker en trio för att ta trippla kliv 👉 Head of Sales 👉 Head of Marketing 👉 Head of Customer Success Klicka här
Close Notice

Välj din bransch så berättar vi mer

Mainter underhållssystem passar en rad olika branscher och företag, där underhållsavdelningen vill arbeta mer effektivt och digitalt.

Tillverkning & industri

Mainter har sin historia i den tillverkande industrin. Oavsett om era material är stål, trä, plast eller betong bygger vi funktionalitet för ert behov av fungerande underhåll.
Läs mer

Livsmedelsindustrin

Är ni ett bageri, en livsmedelsproducent eller ett företag inom kött- och charktillverkning, så liknar troligtvis era processer övrig tillverkningsindustri. Därför matchar också Mainter ert behov av ordning och reda på underhållet.
Läs mer

Transport & magasinering

Är ni ett företag inom hamn, logisitk eller magasinering? Då passar Mainter ert behov av underhåll, planering och tillförlitlighet. Här får ni överblick på vad som ska göras och när det ska göras.
Läs mer

Camping & besöksanläggning

Behovet av fastighetsunderhåll och service slutar aldrig på en camping eller besöksanläggning. Låt Mainter hjälpa er att hålla koll, så kan ni planera era underhållsinsatser när det matchar er säsong bäst.
Läs mer

Hittar du inte er bransch?

Mainter passar en rad olika verksamheter. Så kontakta oss om du inte hittar din bransch.

Starta redan idag

Mainter ger er kraftfulla funktioner i en användarvänlig upplevelse. För att ni förtjänar ett underhåll som fungerar. På riktigt.